Het station van Brussel-Congres ligt in het hart van onze hoofdstad, net tussen Brussel-Noord en Brussel-Centraal. Het bestaat uit 4 perrons, elk met een lengte van ongeveer 200 meter.

Lees verder

Om de veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid voor de metroreizigers te garanderen, worden alle metrowagons systematisch onderworpen aan een streng onderhoud. De bereikbaarheid van het onderhoud is de eerste, en misschien wel de belangrijkste, schakel in de keten.

Lees verder

De twee geïntegreerde keramische mesjes snijden koperdraad tot AWG22. Deze innovatie zorgt ervoor dat de IV6A de eerste RJ45-connector is zonder gereedschap, waardoor hij heel snel en eenvoudig afgemonteerd kan worden.

Lees verder

Met de Intersolar Europe 2016-beurs in München in het vooruitzicht en de stijgende vraag naar energie opgewekt uit fotovoltaïsche zonnepanelen, stelt Techno Specials graag het gamma van solarkabel en -connectoren voor.

Lees verder

Ontdek ons uitgebreid gamma security oplossingen, van Low Smoke & Zero Halogen (LSZH) alarmkabels samen met de ultracompacte, multi-applicatie RJ45 plug, geschikt voor kleine en moeilijk bereikbare plaatsen tot (LSZH) video coaxkabels.

Lees verder

Luikse verkeerstunnel integraal verlicht met BB Lightpipes!
Langs de Luikse Avenue Blonden werden recent twee bestaande kleine tunnels genaamd 'Blonden' en 'Paradis' tot één lange verkeerstunnel verbonden onder het beheer van de Région de Wallonie - SPW Luik.

Lees verder