Communicatienetwerken zijn niet meer weg te denken uit onze moderne samenleving. Ze veroverden een plekje in elk aspect van ons dagelijks functioneren en zijn intussen van het grootste belang in een professionele context. Een verscheidenheid aan technische apparaten is verbonden met het netwerk via RJ45 poorten. Hierdoor kunnen deze apparaten van op afstand worden beheerd en eenvoudig worden geüpgraded of hersteld.

Lees verder

Een compleet nieuw gamma 19" wandkasten

Sinds haar oprichting produceert en biedt Multimedia Connect een compleet assortiment 19" wandkasten aan. Om tegemoet te komen aan de noden van onze klanten, lanceert Multimedia Connect een nieuwe 19-inch kast met verhoogde laadcapaciteit. Deze nieuwe 19-inch kasten bieden nu een laadvermogen van 60 kg en deze zijn verkrijgbaar in 2 dieptes van 400 mm en 600 mm.

Lees verder

Verschillende types kabelrupsen, ook op maat!

Als totaaloplossing biedt Techno Specials, naast het bestaande kabelgamma, ook kabelrupsen of energiekettingen aan. Kabelrupsen worden voornamelijk geïnstalleerd op machines waar onze flexibele kabels (vb. Kaweflex) veelvuldig dynamisch in beweging zijn.

Lees verder

Kabels voor applicaties tot -60°C

De ARCTIC kabelserie is aangepast aan arctische omstandigheden - met andere woorden aan ultra-lage temperaturen. Deze kabels worden gebruikt waar extreme eisen gesteld worden op het gebied van installatie en weersomstandigheden. Niet alleen in het noordpoolgebied maar ook in koel- en vriescellen, moeten kabels...

Lees verder

Op spoor 1 tot 6 van treinstation Brussel-Zuid werd de verlichtingsinstallatie gerenoveerd. De oude fluorescentielampen werden vervangen door zeer efficiënte LED armaturen van BB Lightpipe. Deze perrons ontvangen al het interantionale treinverkeer zoals Eurostar, Thalys, ...

Lees verder

Innovatieve netwerkkabels voor buiten!
Multimedia Connect heeft een gamma van datakabels ontwikkeld voor outdoor en industriële toepassingen. Hier een overzicht van de verschillende datakabels, geselecteerd om de beste prestatie / kostenbalans te bieden voor elke applicatie.

Lees verder

Het station van Brussel-Congres ligt in het hart van onze hoofdstad, net tussen Brussel-Noord en Brussel-Centraal. Het bestaat uit 4 perrons, elk met een lengte van ongeveer 200 meter.

Lees verder

Om de veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid voor de metroreizigers te garanderen, worden alle metrowagons systematisch onderworpen aan een streng onderhoud. De bereikbaarheid van het onderhoud is de eerste, en misschien wel de belangrijkste, schakel in de keten.

Lees verder

De twee geïntegreerde keramische mesjes snijden koperdraad tot AWG22. Deze innovatie zorgt ervoor dat de IV6A de eerste RJ45-connector is zonder gereedschap, waardoor hij heel snel en eenvoudig afgemonteerd kan worden.

Lees verder