25/10/2018 07:58

Innovatieve netwerkkabels voor buiten

Multimedia Connect heeft een gamma van datakabels ontwikkeld voor outdoor en industriële toepassingen. Hieronder een overzicht van de verschillende datakabels, geselecteerd om de beste prestatie / kostenbalans te bieden voor elke applicatie.

LSZH Indoor/Outdoor datakabel
De perfecte, uv-bestendige en LSZH (Zero Smoke Zero Halogen) datakabel om uw IP camera's buiten en uw communicatiesystemen binnen te verbinden, beschikbaar in Cat6a en Cat7.
PE outdoor datakabels
Deze U/UTP en F/UTP polyethyleen (PE) datakabels bieden een perfecte bescherming tegen water en uv-stralen. Deze PE datakabels zijn beschikbaar in Cat6 en Cat6a. Deze laatste, met referentie 5254ARPE, is ook geschikt om rechtstreeks te begraven (direct burial).
PUR datakabels
De polyurethaan (PUR) datakabels Cat5e en Cat7, uiterst geschikt voor industriële toepassingen, bieden niet alleen een hoge datatransmissie maar zijn tevens met staal verstevigd. Deze uiterst flexibele kabels weerstaan harde weersomstandigheden en zijn slijtbestendig. Deze PUR datakabels zijn zowel beschikbaar met een vaste als met een flexibele kern.


Voor verdere info contacteer ons per mail, info@technospecials.be of per telefoon 09 325 82 12.

Download hier de volledige catalogus "Outdoor applications"