Om de veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid voor de metroreizigers te garanderen, worden alle metrowagons systematisch onderworpen aan een streng onderhoud. De bereikbaarheid van het onderhoud is de eerste, en misschien wel de belangrijkste, schakel in de keten.
In deze werkplaats, strategisch gelegen aan het metrostation DELTA, worden alle metrotoestellen onderworpen aan strenge controles en herstellingen. Daarom is het belangrijk dat de arbeiders kunnen werken in geschikte en veilige omstandigheden.

De BB Lightpipe ECO

Is speciaal ontworpen voor het een-op-een vervangen van verouderde of TL armaturen in bestaande situaties. De BB Lightpipe ECO heeft een standaardlengte van 1,5 meter en kan stand-alone aangesloten worden op bestaande bekabeling. Net als bij de BB Lightpipe EVO is de lichtuniformiteit van de ECO hoog terwijl er geen verblinding (lage UGR waarde) is zoals bij andere ledverlichting. De BB Lightpipe ECO biedt de mogelijkheid om door middel van DALI of een PIRsensor te dimmen en zo een zo hoog mogelijke energiebesparing te realiseren.

U kan hier de technische fiche downloaden.

IK10+, extreme weerstand

De BB Lightpipe ECO heeft een IK10+ en IP66 beschermingsgraad en is dus slagvast en spatwaterdicht.
Bekijk hier de IK10+ test van onze BB Lightpipe.

Snelle installatie

Het armatuur kan zeer snel geïnstalleerd worden met speciaal ontworpen beugels voor directe bevestiging aan de rails van de smeerputten. De armaturen worden compleet geassembleerd aangeleverd en worden geïnstalleerd volgens het plug-and-play principe. Bekijk hier de installatievideo van onze BB Lightpipe.

Speciale combikabel

Techno Specials heeft een afgeschermde combikabel 3G2,5 mm² + (1x2x1,5+0,8 mm²) ontwikkeld, die zowel de voeding als de DALIsturing van de ledverlichting voorziet. Dankzij deze innovatieve combikabel gebeurt het aansluiten van de BB Lightpipe optimaal en hoeft men slechts 1 kabel te installeren.
Deze kabel is tevens beschikbaar in CPR euroclass B2ca.

DEKRA gecertifieerd

Alle ledmodules van de BB Lightpipe zijn gecertifieerd met het DEKRA "LED Performance Mark" certificaat. Deze certificatie heeft betrekking op zowel de prestatie (levensverwachting als kleurstabiliteit) en elektrische veiligheid (KEMA-KEUR) van geteste producten. Het LED Performance Mark is gebaseerd op de uitgebreide ervaring van DEKRA op dit gebied en wordt uitgereikt na uitgebreid product testen (prestatie en veiligheid) en fabrieks audits.

Contacteer ons

Voor verdere info contacteer ons per mail, info@technospecials.be of per telefoon 09 325 82 12.